10vnt.
500g miltų
150g sviesto
250g grietinės
3 kiaušiniai
800g faršo(kiaulienos/jautienos)
svogūno
druskos, pipirų
Atšaldytą sviestą sutarkuojam į miltus ir tarp rankų sumalam į grūdelius, kad sviestas tolydiai pasiskirstytų, turėtų gautis tokie rupūs miltai. Tada supilti į duobutę išplaktus kiaušinius ir grietinę su druska.Išminkyti tešlą. (Aš visa tai darau didesniam dubenį). Pašauti tešlą aždaug 30min į šaldytuvą, ne į šaldiklį. :) Tuo metu svogūną susmulkinti ir pakepinti ant sviestuko. Sudėti į faršą ir paprieskoniuoti. Imti tešlos iškočioti blynelį ir dėti įdarą. Sulenkti pusiau ir supinti pynutę, čia jau kas kaip moka. Ir šauti į orkaitę maždaug 30min.
Skanaus!
500g miltų
150g sviesto
250g grietinės
3 kiaušiniai
800g faršo(kiaulienos/jautienos)
svogūno
druskos, pipirų
Atšaldytą sviestą sutarkuojam į miltus ir tarp rankų sumalam į grūdelius, kad sviestas tolydiai pasiskirstytų, turėtų gautis tokie rupūs miltai. Tada supilti į duobutę išplaktus kiaušinius ir grietinę su druska.Išminkyti tešlą. (Aš visa tai darau didesniam dubenį). Pašauti tešlą aždaug 30min į šaldytuvą, ne į šaldiklį. :) Tuo metu svogūną susmulkinti ir pakepinti ant sviestuko. Sudėti į faršą ir paprieskoniuoti. Imti tešlos iškočioti blynelį ir dėti įdarą. Sulenkti pusiau ir supinti pynutę, čia jau kas kaip moka. Ir šauti į orkaitę maždaug 30min.
Skanaus!

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą